Evenementenagenda

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen naar een nieuwe behuizing aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen-Goffert. Hier komt een keur een fietsgerelateerde bedrijven samen om gezamenlijk Nederland fietsland verder te ontwikkelen. Met een ruimer en eigentijdser jasje biedt de nieuwe lokatie meer mogelijkheden tot samenwerking tussen het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, gemeente en provincie. De eerste bedrijven stappen najaar 2019 over en vanaf voorjaar 2020 zal de nieuwe lokatie volop in bedrijf zijn.

De nieuwe lokatie is centraal gelegen nabij station Nijmegen-Goffert, vlakbij de fietssnelwegen Nijmegen-Wijchen en Nijmegen-Cuijk, met goede verbindingen met de A73. Het gebouw biedt een groot oppervlakte t.b.v. showrooms en tentoonstellingen. Daarnaast zijn er vergaderzalen, presentatie- en workshopruimtes. Ook biedt het pand moderne kantoorruimtes op maat voor elk bedrijf. Het Dutch Bicycle Centre nodigt potentiële partners en andere geïnteresseerden uit voor een bezichtiging van het pand op 29 augustus a.s. om 15 uur.

Voor meer vragen en/of opgeven voor bezichtiging van het pand kunt u terecht bij Joppe van Stiphout, email: info@stipbike.nl, telefoon: 06 26659296.

Evenementenagenda

Regelmatig worden er in het Dutch Bicycle Centre activiteiten georganiseerd voor de fietser. Denk bijvoorbeeld aan een technische cursus, een fietsfilmavond, een voorlichtingsavond, een ploegenpresentatie of andere interessante fietsactiviteiten. Ook wordt het Dutch Bicycle Centre beschikbaar gesteld aan derden, voor het organiseren van verschillende initiatieven rondom fietsen. Door de grote ruimte die het DBC huurt in het Honig Complex, kunnen geïnteresseerde fietsondernemers zich nog aansluiten bij het huidige bedrijvencentrum. Mocht u ruimte zoeken voor uw fietsevenement, neem dan contact met ons op. We hebben verschillende ruimtes beschikbaar. We kunnen catering aanbieden en kunnen u helpen met de promotie ( bijvoorbeeld op deze kalender ) .

10348710_772855306147335_536525864385864541_o

September 2021

Geen evenementen

Oktober 2021

Geen evenementen

November 2021

Geen evenementen

December 2021

Geen evenementen

Januari 2022

Geen evenementen

Februari 2022

Geen evenementen

X