Stip-kinderfietsen voor een lichtgewicht kinderfiets.

Stip-kinderfietsen, Frog fietsen, Woomfietsen, Wishbone en Trybike, Early Rider en Creme .

Cornélie Metselaar heeft als oefentherapeute Cesar meer dan 25 jaar gewerkt in een eigen praktijk, op de universiteit en in verschillende instellingen. Haar specialisatie is een goede houding te vinden in verschillende situaties, zoals de werkhouding van de tandarts (onderzoek op de universiteit), de houding van de musicus, de houding achter de computer enzovoort. In haar eigen praktijk werkte ze veel met kinderen. Nu combineert ze haar liefde voor fietsen en haar kennis als oefentherapeute Cesar tot het vinden van de fijnste en veiligste fiets voor kinderen.

De fietsjes van Stip-kinderfietsen hebben een uitgebalanceerde kindergeometrie. Alle onderdelen zijn gemaakt voor kinderen: Kleine cranks, kleine handvatten, kleine remgrepen, die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte, kleine zadels en wat ik het allerbelangrijkste vind is dat de fietsjes zo licht mogelijk zijn. Door de goede geometrie en het lichte gewicht fietst het kind stabieler. Stip-kinderfietsen zoekt de veiligste fietsjes voor haar assortiment.

Merken in het assortiment zijn: Woom fietsen, Frog fietsen, Early Rider, Wishbonebikes, Trybikes, Pukyfietsen en Cremecycles.

Contact met Stip-kinderfietsen

X