Tweede -Heel Holland fietst- groot evenement

NIJMEGEN – Op 5 en 6 april zal de tweede editie van HEEL HOLLAND FIETST bij het Dutch Bicycle Center georganiseerd worden in Nijmegen. Deze keer zal het evenement groter van opzet zijn, dankzij de samenwerking met de Politie Nederland, Stipbike, provincie Gelderland en Gemeente Nijmegen.
HEEL HOLLAND FIETST wordt een experience day, die gericht is werkgevers en werknemers van grote landelijke en regionale organisaties en bedrijven in de regio Nijmegen. Die zullen actief hun medewerkers stimuleren om voor het woon-werk verkeer de fiets boven de auto te verkiezen. Het evenement zal voor deze werknemers als een soort kijkdag gelden, waarbij zij fietsen, e-bikes en elektrische steps kunnen testen en vergelijken. Grote bedrijven en instellingen in de regio worden actief benaderd om een zo groot mogelijke opkomst van bezoekers te genereren.
TOERTOCHT | Maar het evenement is niet exclusief voor de werknemers van het bedrijfsleven en uiteraard ook vrij toegankelijk voor geïnteresseerde particuliere consumenten. Op zaterdag zal een e-bike toertocht georganiseerd worden, waarmee deelnemers het mooie van Nijmegen te zien krijgen en tegelijkertijd e-bikes kunnen testen.
De opzet van HEEL HOLLAND FIETST is dat het niet alleen een informatief maar ook een gezellig evenement wordt met muziek en een terras. Het doel is om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken, zodat ze ook langer aanwezig blijven en meer tijd en aandacht geven aan de deelnemende stands.
VEEL PROMOTIE | Tientallen merken zullen aanwezig zijn met hun e-bikes, e-steps en aanverwante producten en diensten of informatie. Als entertainment wordt het Bakfietsfestival ‘ingefietst’, door middel van een aantal speciale bakfietsen met dj-bakfiets, bierfiets, foodbike, et cetera. Bovendien zal er live muziek aanwezig zijn om de gezellige sfeer nog meer te verhogen. Voorafgaand aan HEEL HOLLAND FIETST zal er veel promotie gemaakt gaan worden via Muppy borden in de stad, Facebook advertenties, lokale media en uiteraard ook via NieuwsFiets.nu.
SAVE THE DATE | Wie interesse heeft om HEEL HOLLAND FIETST te bezoeken of er met een stand aan deel te nemen, doet er slim aan vrijdag 5 april (12:00-21:00 uur) en zaterdag 6 april (11:00-17:00 uur) te reserveren. Dankzij de krachtenbundeling van Poltie Nederland, Stipbike, Provincie Gelderland, Gemeente Nijmegen en NieuwsFiets.nu zal er flink aan getrokken worden om een succesvol evenement op de mat te leggen in het Dutch Bicycle Center.
TijdX