Unieke vergader- of conferentieruimte huren?

De verschillende ruimtes zijn ook beschikbaar voor externe bedrijven en particulieren. In het DBC hebben we 200 stoelen, projectie schermen (4m2 en 14m2), verschillende flatscreen, presentatieproducten, biertafels, statafels, partytenten, vergaderruimtes, een conferentieruimte voor 800 personen en verder alles om een (fiets)evenement tot een succes te maken.

 

Heb je interesse om een ruimte bij ons te huren? Stuur dan een e-mail joppe@stipbike.nl

De-Bouillon
IMG_5373
IMG_5759

Over onze locatie

De voormalige Honigfabriek is tot 2022 dé hotspot in Nijmegen. Het karakteristieke complex ligt in het westen van de stad en is goed bereikbaar. Je kunt er heerlijk eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en (veel) meer. Je vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Het Honigcomplex is het grootste complex in het Waalfront en beslaat 33.000 vierkante meter. In de folder lees je wat achtergrondinformatie over het Honigcomplex en zie je waar op het complex de 130 ondernemers zich hebben gevestigd.

 

De toekomst van het Honigcomplex?  Tot 2022 hebben we i.i.g. de zekerheid dat we blijven, dat is afgesproken, maar de gemeente ziet in dat de Honig niet meer weg te denken is uit Nijmegen.

X